Plaszak – Plastuit voor Vrouwen en Mannen

U kent ze wel de plastuit waarmee vrouwen staand kunnen plassen. Handig als er geen toilet in de buurt is! Maar er zit een nadeel aan dat het wegwerp is. Daarmee wordt de natuur onnodig belast. Dus beter is het om een herbruikbare plastuit te gebruiken. En gelukkig is die er namelijk de Uribag voor vrouwen. Dit is een lichtgewicht plaszak die makkelijk mee te nemen is. Handig voor op vakantie als je in een tentje slaapt en de WC is een kilometer verder. Of het is gewoon te koud of nat om de tent uit te gaan. Gebruik dan de Uribag voor vrouwen. Ook in de auto als je in een lange file zit is de Uribag handig. Ook voor mannen natuurlijk. Alle internationale chauffeurs weten niet beter dan dat ze een Uribag voor mannen in de cabine hebben liggen.

Uribag in de tas

Makkelijk mee te nemen

Deze plaszak heeft verschillende innovatieprijzen gewonnen. Het gebruik is extreem makkelijk en na afloop kun je de plaszak legen in de WC en even omspoelen.

Ook vanuit de rolstoel is de Uribag reuze handig. Je kan gewoon je broek aanhouden. Geschikt voor alle leeftijden!

Een urinaal plastuit, ook wel bekend als een uribag, is een handig hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om vrouwen in staat te stellen staand te plassen, zonder dat ze zich in een ongemakkelijke positie hoeven te manoeuvreren. Het biedt een praktische oplossing voor situaties waarin toiletten onhygiënisch zijn, of gewoonweg niet beschikbaar zijn. Er zijn verschillende soorten urinaal plastuiten op de markt, elk met unieke eigenschappen en voordelen. In deze tekst zullen we de verschillende soorten urinaal plastuiten verkennen en de belangrijkste verschillen tussen hen bespreken.

  1. Wegwerp Urinaal Plastuiten: Deze varianten zijn gemaakt van dun, wegwerpbaar materiaal, zoals karton of plastic. Ze zijn handig voor eenmalig gebruik, vooral in noodsituaties of tijdens reizen. Wegwerp urinaal plastuiten zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk worden weggegooid na gebruik, waardoor ze een hygiënische optie zijn.
  2. Herbruikbare Urinaal Plastuiten: Herbruikbare urinaal plastuiten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals siliconen of medische kwaliteit kunststof. Ze kunnen na gebruik worden gereinigd en opnieuw worden gebruikt, wat ze milieuvriendelijker maakt en kostenbesparend op de lange termijn.
  3. Opvouwbare Urinaal Plastuiten: Deze urinaal plastuiten zijn ontworpen om compact te kunnen worden opgevouwen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in handtassen of zakken. Dit maakt ze ideaal voor mensen die onderweg zijn en geen ruimte willen verspillen.
  4. Met verlengde buis: Sommige urinaal plastuiten worden geleverd met een verlengde buis of slangetje, waardoor ze handig zijn voor situaties waarin het nodig is om de urine verder weg te leiden, zoals tijdens het kamperen of in een voertuig.
  5. Met anti-lek technologie: Sommige merken bieden urinaal plastuiten met geavanceerde anti-lek technologie, wat extra gemoedsrust biedt tijdens het gebruik.

Bij het kiezen van een urinaal plastuit is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke behoeften en situaties waarin het zal worden gebruikt. Wegwerp, herbruikbaar, opvouwbaar, en andere functies kunnen allemaal bijdragen aan de keuze die het beste bij u past. Ongeacht welk type u kiest, een urinaal plastuit is een handig hulpmiddel voor vrouwen om comfortabel en hygiënisch te kunnen plassen in diverse omstandigheden.

Uribag bestellen vrouw

Uribag bestellen man

Uribag pictogrammen